Over ons

Meet the team

Restaurant Colijn is een eigentijds en sfeervol restaurant dat centraal gelegen is in Amstelveen met aan de achterzijde een prachtig uitzicht op het Amsterdamse Bos. Restaurant Colijn is verdeeld in 3 verschillende restaurantdelen met elk hun eigen ambiance en uitstraling.

Of het nu gaat om een heerlijke lunch of een uitgebreid diner, het kan allemaal in ons intieme sfeervolle restaurant met open keuken waar de gerechten met een echte Colijn touch worden bereid.

Door de perfecte ligging van het ruime en verwarmde terras kunt u de hele dag genieten van de zon. Door de heaters, warmtekussens en luifel is het zelfs op wat frissere dagen een heerlijke plek om van uw drankje of diner te genieten.

De keuken is dagelijks open van 11.00 tot en met 22.00 uur. De lunchkaart is tot 17.00 uur beschikbaar, onze dinerkaart de gehele dag. Dus ook tijdens de lunch kunt u genieten van onze heerlijke diner gerechten! Ook voor uw feesten of partijen vinden wij het leuk om met u mee te denken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.